Loopbaancoaching

Wat is jouw passie? Wat vind jij echt belangrijk in je leven en in je werk? Je leeft en werkt met zoveel meer energie, als je werk doet waar je echt gelukkig van wordt en waar je van nature goed in bent.

Ben je op zoek naar een baan of functie die echt bij je past? Wil je een carrièreswitch maken of je verder ontwikkelen in je huidige baan? Of heb je het idee dat je vastzit in je loopbaan? Loopbaancoaching kan je helpen weer richting te geven aan jouw carrière, geeft je inzicht in wat je precies wilt en hoe je dit bereikt.

Stel jezelf eens een aantal vragen:

  • Wat zijn mijn talenten, drijfveren en kernwaarden?
  • Wat is er nog meer mogelijk met mijn talenten?
  • Doe ik dingen waar ik veel energie op verlies?
  • Vind ik de omgeving waar ik werk nog bij me passen of wordt het tijd voor iets anders?
  • Hoe kan ik nog meer uit mezelf halen in mijn huidige baan?
  • Heb ik een goede balans tussen werk en privé?

Neem de regie over je eigen loopbaan en bouw verder aan je ontwikkeling. Tijdens een intakegesprek bekijken we samen waar je nu staat. Wat heb jij nodig om je loopbaan verder vorm te geven? Tijdens het loopbaantraject staan we stil bij wie je bent, wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt in je leven en in je werk, wat je interesses zijn en welke werkomgeving bij je past. Ook kijken we naar eventuele belemmerende factoren, wat maakt dat je niet of onvoldoende verder komt?

Elk traject is maatwerk en bestaat uit meerdere gesprekken. Daarnaast krijg je tussen de gesprekken door diverse opdrachten die je helpen om tot inzichten te komen.

Wat levert loopbaancoaching jou op?

Je blik verandert

Een loopbaantraject leert je anders kijken naar de situatie waarin je zit. Het geeft je ruimte om te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is en hoe je nog meer uit jezelf kunt halen.

Heldere inzichten

Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf. Inzichten over wat je motiveert en energie geeft, wat je demotiveert, je sterke en zwakke kanten, je drijfveren, verlangens, vaardigheden en talenten.

Focus en keuzes

Je ziet nieuwe, concrete mogelijkheden en perspectieven voor jezelf op het gebied van werk en loopbaan. Je leert focus aan te brengen op wat echt belangrijk is. Je durft keuzes te maken.

“Tijdens het coachtraject kwam ik tot inzicht dat ik te lang in een passieve modus had gestaan. Door de gesprekken met Astrid werd ik in beweging gezet. Ze heeft mij gewezen op mijn kwaliteiten en mij aangezet om mijn eigen bedrijf op te starten. Dat gaf al zoveel vrijheid en energie. Sindsdien sta ik anders in mijn werk en ben veel energieker geworden. Die energie en mijn gedrevenheid hebben geresulteerd in een goedlopend bedrijf naast mijn baan in de acute zorg. Die combinatie blijkt zeer goed te werken.”

– Max

Wil je meer weten over LOOPBAANCOACHING?

Maak nu een afspraak voor een (telefonisch) intakegesprek. Op basis van jouw coachvraag en wensen ontstaat een loopbaantraject op maat.