The meaning of life is to find your gift.
The purpose of life is to give it away.

The meaning of life is to find your gift.

The purpose of life is to give it away.

Over Astrid

Coach en loopbaanprofessional

Zichtbaar maken en ontwikkelen van talent. dat is mijn drijfveer. De rode draad is het vergroten van zelfinzicht, het versterken van energie, verandering en keuzes maken. Al vele jaren ervaren mijn cliënten de kracht van het perspectief coachen; het realiseren van verandering door een andere manier van kijken, denken, ervaren en voelen, met nieuwe inzichten, energie en het benoemen van concrete acties. Mijn manier van coachen laat snel de “kwartjes vallen”, waardoor je wordt geprikkeld om echt je gedrag en de manier waarop je naar jezelf kijkt, te veranderen.

Ik werk graag met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, ook als de situatie dat op dat moment lastig maakt. Intuïtief, energiek, doortastend, betrokken en verbindend.
Mijn aanpak is creatief, pragmatisch en resultaatgericht. Ik ben een netwerker en verbinder, breng graag mensen met elkaar in contact zodat er weer mooie nieuwe dingen kunnen ontstaan.

Ervaring

Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven als loopbaancoach, mobiliteitsadviseur, trainer, HR-consultant en talentmanager. Als HR-consultant en talentmanager was ik veel bezig met coachen en bleek mijn voorliefde voor persoonlijke groei, ontwikkeling en verandering. In 2012 maakte ik een carrièreswitch naar het vak van loopbaancoach en trainer. Ik heb een groot aantal mensen begeleid bij hun zoektocht naar werk, ook in situaties waarbij baanverlies samenging met ernstige gezondheidsklachten en het emotionele proces dat daarbij komt kijken.

Ithaka Academie.
Ik ben als coach en netwerker verbonden aan een project om statushouders met een IT achtergrond te verbinden met werkgevers die in een krappe arbeidsmarkt op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers die graag in Nederland in de IT sector willen werken en leren. Ben je geïnteresseerd in dit project en/of wil je als werkgever deelnemen aan dit project? Neem dan contact met mij op: 06-53274656

Opleidingen

Mijn coachopleiding Co-Active Coaching heb ik gevolgd bij CTI, in Nederland gegeven door Schouten en Nelissen. Ik heb een afgeronde HBO opleiding Personeel en Arbeid.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap, coaching en training:

  • Co-Active coaching Fundamentals & Intermediate (CTI)
  • Familie-opstellingen (Latitude Opleidingen)
  • Stresspreventie en – interventie (CRS)
  • Business English (C1 level)
  • Persoonlijk leiderschap – Columbus, Mandela en Gandhitraining (Corinor)
  • Trainingsinstrumenten en -technieken (ICM)
  • Management Drives
  • Opleiding Zieke werknemers en Poortwachter (HR Academy)

Certificering