Reviews

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn in de acute zorg, wilde ik eens door iemand van buiten de zorg doorgelicht worden. Na een intakegesprek met Astrid was de klik daar en zat ik tegenover een coach die na 10 minuten al doorhad waar ik al 20 jaar tegenaanloop.

Lees meer

Max

Na ontslag wist ik even niet goed meer hoe ik het solliciteren aan moest pakken, het was al zo lang geleden dat ik dit had gedaan. Via, via kwam ik bij Astrid terecht en dit klikte direct.

Lees meer

Linda Robbers
Project assistent
Hoek Hoveniers

Dankzij de sessies met Astrid, kwam ik tot het inzicht dat ik situaties in mijn hoofd dusdanig groot maakte, waardoor ik een twijfel modus terecht kwam. Dit had tot gevolg dat ik niet helder meer communiceerde naar mijn collega’s.

Lees meer

Daan van Lieshout
Teammanager
Clusius College

In de gesprekken met Astrid heeft de nadruk gelegen op het helder krijgen wat ik met mijn opleiding wil doen en hoe ik dat graag zou willen doen. Dat heeft er in vijf sessies toe geleid dat ik een beeld voor me zie. Het fijne aan de gesprekken met Astrid is dat ze concreet blijft

Lees meer

Annemieke Windt
Hogeschool Inholland

Ik kwam bij Astrid terecht via een ouder van mijn school die heel enthousiast was over haar coaching. Op haar site zag ik dat Astrid ook sollicitatietrainingen gaf. Dat was precies wat ik, als 52 jarige vrouw die nog bijna nooit gesolliciteerd had, nodig had.

Lees meer

Marjan Gietermans
Managementteam
o.b.s. Burght

Ik heb gekozen voor een loopbaantraject bij Astrid omdat ik bezig was met het starten van mijn eigen praktijk en merkte dat ik er vooral in mijn hoofd mee bezig was, maar weinig actie ondernam. Het idee dat ik mezelf en mijn werk moest gaan promoten bezorgde me al een ongemakkelijk gevoel. Onzekerheid stak keer op keer de kop op.

Lees meer

Jacqueline Nauta
NGS gecertificeerd masseur

Na vastgelopen te zijn na een carrière switch, kwam ik voor een loopbaantraject bij Astrid. In de eerste ontmoeting liet Astrid me een oefening perspectief coachen doen die ervoor zorgde dat ik objectief naar mijzelf en de situatie kon kijken.

Lees meer

Tom van der Veen
Hotelier Hotel Keur Zandvoort

Ik ken Astrid als collega coach en ik heb met haar een aantal gesprekken gevoerd vanuit het zgn. 45 plus ontwikkeladvies. Zowel persoonlijk als vanuit mijn werk als zelfstandig ondernemer liep ik tegen een aantal dingen aan waar ik alleen niet uit kwam.

Lees meer

Lucienne

Je ontslag accepteren is niet makkelijk. Hoe fijn is het dan om met Astrid van Nuus in contact te komen die je eerst aanhoort en dan tips geeft om je dag in te delen. Haar feedback is lekker concreet: blijf niet de hele tijd vacatures zoeken op de computer maar plan minstens 3 netwerkgesprekken per week.

Lees meer

Karin Wissenburg
publiciteit en organisatie van evenementen

Na een emotionele tijd voor mijzelf privé, wat leidde naar een neerwaartse spiraal qua communicatie zowel in mijn werkzame leven als privé. De neerwaartse spiraal leiden tot veel frustratie en onrust, vooral op werkgebied. Ik had besloten een jobcoach in de arm te nemen. Maar wie?

Ik ben een beetje gaan googelen, en kwam op een foto van jou terecht. Voor mij had je de juiste, krachtige uitstraling, die ik nodig had.

Lees meer

Ilona

Tijdens mijn promotietraject ben ik overspannen geraakt. Vanuit de organisatie werd mij aangeraden om een coachingstraject aan te gaan om te onderzoeken waar knelpunten en problemen zaten die hebben geleid naar mijn burn-out. Zodoende ben ik bij Astrid terecht gekomen. Tijdens de eerste kennismaking had ik meteen een goede klik met Astrid.

Lees meer

Kim

Ik was al een paar jaar niet gelukkig met mijn werk als directiesecretaresse en kreeg het niet voor elkaar het plezier in mijn werk terug te krijgen. Ik had het gevoel dat ik klem zat. Een andere baan vinden op mijn leeftijd is lastig, dacht ik, en daarbij… wát voor een baan dan?

Lees meer

Mirre Welboren
Stafmedewerker Brandweerschool Noord-Holland

Astrid is een top coach ten top! Ik mocht bij haar het loopbaantraject doorlopen ter voorbereiding op mijn sollicitaties. Astrid weet een duidelijk beeld van jezelf neer te zetten en goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.

Lees meer

Denise Jongsma
Juridisch secretaresse bij Stichting OLVG, OLVG Oost

Schrijf een review