Caroline

Nadat bleek dat ik binnen mijn eigen werk niet meer kon terugkeren, was dat een bittere pil. Hoe nu verder? Waar haal ik de zin, de motivatie, de inspiratie vandaan om andere kanten op te kijken?
Al snel kwam Astrid in mijn leven als loopbaancoach en tijdens het eerste gesprek zat ik al te huilen, want daar waar ik meteen de snelheid van het zoeken naar werk in wilde gaan, hield zij mij in het moment en liet me voelen dat ik eerst ook iets te verwerken had.
En wat had ze gelijk daarin!

Haar manier van coachen voelde heel veilig, stimulerend zonder dwang, altijd bereikbaar, invoelend, meedenkend, positief. heel persoonlijk.
Telkens als ik toch weer even mijn motivatie voelde wegebben, wist Astrid me er weer bij te trekken en samen weer ‘op pad’ te gaan.
Haar enorme ervaring en uitgebreide netwerk heeft ze ingezet om mij op een heel fijne manier mee te nemen in die wervelende zoektocht naar nieuw werk.
Enorm bedankt Astrid, ik weet zeker dat je nog heel veel mensen zal ondersteunen in die zoektocht naar hun eigen kracht, om verder te kijken en weer vertrouwen te krijgen in zichzelf.