Na een emotionele tijd voor mijzelf privé, wat leidde naar een neerwaartse spiraal qua communicatie zowel in mijn werkzame leven als privé. De neerwaartse spiraal leiden tot veel frustratie en onrust, vooral op werkgebied. Ik had besloten een jobcoach in de arm te nemen. Maar wie?

Ik ben een beetje gaan googelen, en kwam op een foto van jou terecht. Voor mij had je de juiste, krachtige uitstraling, die ik nodig had. (Dit omdat de meeste mensen niet door mijn eigen sterke kracht heen komen.) Ik heb contact gezocht met jou en een afspraak gemaakt.

Nu de vraag van jou, of ik een review wilt schrijven, voor op jouw website. Ik voel mijzelf vereert, dat ik dat mag doen.

Ik maakte een afspraak met jou, om te kijken, waar mijn mogelijkheden lagen qua professional. Door jouw manier van coachen en spiegelen, stuiten wij op iets wat ik wel wist maar aardig naar de achtergrond was verdwenen, en waar ik zelf niet meer uitkwam. Hierdoor werd mijn communicatie slecht en werd mijn vechtlust alleen maar sterker op een verkeerde manier. Uiteindelijk zijn wij er samen uitgekomen en hebben onze gesprekken en jouw oefeningen ertoe bijgedragen dat ik in mijn huidige professie weer een stuk beter in mijn vel zit, vooral qua communicatie. Andere professie is voor mij nog steeds twijfelen, dit omdat ik in mijn huidige professie, een veilige basis heb qua financiën en ik de werkzaamheden doe die ik ook leuk vind.

Voor mij was je een topper!! Ik heb weer de juiste drive gevonden. In mijn beleving de juiste communicatie en instelling. Ik vindt jou een krachtige, empathische, lieve, doortastende, goed luisterende en observerende vrouw.

Ik zie jou niet alleen als een jobcoach. Jij bent in mijn optiek, iemand die een breder beeld qua mogelijkheden ziet in mensen algemeen. Wat ikzelf ervaar, en ik ook aan jou mee zou willen geven, als dat mag…….al gedaan. Dat krachtige vrouwen ook kunnen afstoten tenzij je de juiste communicatie gebruikt en goed kan observeren, luisteren en spiegelen. Ik heb begrepen dat jij dat inmiddels weet, anders was je met mij niet zover gekomen.!! Maar toch…. is dat continu bewust zijn van het feit dat wij krachtig zijn. Tenminste dat is wat ikzelf ervaar.