Ik heb gekozen voor een loopbaantraject bij Astrid omdat ik bezig was met het starten van mijn eigen praktijk en merkte dat ik er vooral in mijn hoofd mee bezig was, maar weinig actie ondernam. Het idee dat ik mezelf en mijn werk moest gaan promoten bezorgde me al een ongemakkelijk gevoel. Onzekerheid stak keer op keer de kop op.

Tijdens het eerste gesprek liet Astrid me een oefening doen die me liet inzien dat er zoveel meer mogelijk was met mijn kwaliteiten. Tijdens deze sessie kwam ik tot het inzicht dat er geen reden was om bescheiden te zijn.

Door de vervolg gesprekken werd ik steeds enthousiaster om juist gebruik te gaan maken van mijn kwaliteiten. Ik ben zeer betrokken bij de mensen om me heen en gericht op harmonie, maar dit hoeft niet te betekenen dat ik mijn eigen kansen en mogelijkheden moet onderdrukken. Tijdens de coaching hebben we ook dat stuk besproken en in kaart gebracht. Wat er daarna gebeurde met me was dat ik in actie kwam, met in mijn achterhoofd het besef dat mijn sociale instelling heel goed samengaat met ambitie en directheid. Het resultaat is dat ik de praktijk ben gestart en al veel mooie en positieve feedback heb ontvangen.

Als ik de coaching met Astrid niet had gedaan dan had ik waarschijnlijk nog achter mijn computer gezeten en me nog steeds afgevraagd: zal ik wel…. kan ik wel….

Ik kan Astrid echt aanbevelen als loopbaancoach. Ze heeft het in zich om je verder te helpen, je in beweging te krijgen. Een warm en zeer gedreven en professioneel mens.