Het afgelopen jaar kreeg ik vraagtekens bij mijn huidige baan als teammanager. Ik kreeg steeds meer het gevoel het overzicht te verliezen en me voornamelijk bezig te houden met zaken die niet tot mijn werkzaamheden zouden moeten behoren. Kortom: ik had het gevoel dat mijn functie niet meer bij mij paste. Dit leverde veel negatieve energie op.

Dankzij de sessies met Astrid, kwam ik tot het inzicht dat ik situaties in mijn hoofd dusdanig groot maakte, waardoor ik een twijfel modus terecht kwam. Dit had tot gevolg dat ik niet helder meer communiceerde naar mijn collega’s.

Wat mij het meest heeft geholpen bij het coachtraject is het krijgen van inzicht in mijn eigen handelen bij het aanpakken van werkzaamheden en situaties en de manier waarop ik hierover nadacht en communiceerde. Door issues klein(er) te maken en een zakelijkere benadering te hanteren ben ik weer overzicht over mijn werkzaamheden gaan krijgen. Het resultaat is meer zekerheid in het benaderen van situaties en het begeleiden van teamleden.

Als ik de coaching bij Astrid niet had gevolgd dan was ik waarschijnlijk gestopt met mijn huidige functie. Ook was ik waarschijnlijk gestopt bij mijn huidige werkgever.