Na ontslag wist ik even niet goed meer hoe ik het solliciteren aan moest pakken, het was al zo lang geleden dat ik dit had gedaan.

Astrid heeft me een helder beeld van de huidige arbeidsmarkt gegeven en hoe ik mezelf daar in het beste kan profileren. Ik vond het fijn, omdat Astrid gewoon lekker to the point is en heel helder en eerlijk is in alles. Ik wist niet goed wat ik wilde, samen hebben we alles op een rij gezet en bekeken. Wat wil je zeker niet en wat vind je leuk en krijg je energie van. Door dit door te spreken en er steeds mee bezig te zijn heeft het mij laten zien wat ik echt leuk vond in een baan.

Ook Astrid heeft mij wegwijs gemaakt in het netwerken dit was redelijk nieuw voor mij en zeker in deze corona tijd vond ik dit lastig en ik zag er erg tegen op. Astrid heeft mij laten zien dat het eigenlijk helemaal niet ingewikkeld is en super leuk om te doen.
Het heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen terug te winnen en heel positief de arbeidsmarkt op te gaan. Met als resultaat een super leuke nieuwe functie!

Bedankt voor alle positieve energie en super begeleiding.